torsdag 23 maj, 2019, kl 17:00

Morgan Seminar

Carrier Billing & Premium-SMS

Morgan Seminar - Carrier Billing & Premium-SMS

Välkommen till seminarium 23 maj!

Temat för kvällens event är Carrier Billing och Premium-SMS. Vad har hänt på marknaden efter att Wywallet försvann, hur ser trenderna ut? Är SMS-betalningar på väg bort, eller på väg att komma tillbaka? Vi får lyssna till tre tunga namn från branschen, både från Sverige och Norge, där vi får inblick i vad som varit, men även hur det ser ut framåt. Kvällens talare är Ove Beijer från Telenor Sverige, Jörgen Karlsson från Sergel Kredittjänster AB och Frode Alvad från STREX. Presentationerna kommer att hållas på svenska och norska. 

I samband med eventet kommer även Morgan Forums årsmöte att äga rum kl 17- 18. Anmäl dig nedan om du är intresserad av att deltaga.

Agenda

16.45 - Registrering öppnar för Morgan Forums årsmöte

17.00 - Årsmöte börjar

17.30 - Registrering för kvällens seminarium öppnar

18.00 - Seminariet börjar

19.30 - Afterwork och mingel

Talare

Jörgen Karlsson - Sergel Connect Jörgen Karlsson är Business area manager på Sergel Kredittjänster AB. Jörgen har 15+ år inom mobila betalningar och har en gedigen erfarenhet av kombinationen mobiloperatörer och betalningar. Sergel Connect sköter i dagsläget Premium SMS för Telia i Sverige och managerar plattformen för dessa transaktioner.

Ove Beijer - Telenor Sverige Ove Beijer är KAM Enabling Services på Telenor Sverige AB. Ove har 30+ års erfarenhet från den mobila världen och nästan 20 år hos Telenor. Ove har ett kommersiellt ansvarar för Premium SMS samt Bulk SMS hos Telenor. Ove var involverad i skapandet av WyWallet och han har haft en viktig roll i framställandet av branschens Code of Conduct och kontroll genom Etiska rådet. Ove är en av de mest meriterade i Sverige inom Premium SMS.

Frode Alvad - STREX Frode Alvad är produkt- och affärsutvecklingschef på STREX (motsvarande WyWallet i Norge). Frode har 20+ års erfarenhet av den norska operatörsmarknaden och har jobbat många år på Telenor. I samband med att mobiloperatörerna i Norge ville strukturera Premium SMS fick Frode en senior roll i starten av detta bolag. Idag sex år senare är STREX en stark betalningsleverantör i Norge och processar ca 60 miljoner betaltransaktioner via SMS per år. SMS-betalning är nu ett naturligt sätt att betala i Norge och i stort sett alla personerabonnenter använder det.

Anmälan

Anmäl gärna dig och en kollega, vi bjuder på tilltugg under kvällen.

Anmäl dig senast 22 maj >>

Välkommen!

ArrangörMorgan Forum

PlatsHumlegårdsgatan 23, Stockholm

Mer info https://sv-se.invajo.com/events/welco...

Lägg till i din egen kalender (.ics)

Kommande ...