torsdag 31 maj, 2018, kl 17:00

Morgan Seminar

RCS - RICH COMMUNICATION SERVICE

RCS - Rich Communication Service


Varmt välkommen till Morgan Forum Seminar om RCS - Rich Communication Service


Du är välkommen till Scandic Downtown Camper torsdagen 31 maj för ett seminarium om den senaste innovationen inom mobilmeddelanden - RCS.


Rich Communication Service beskrivs som SMS 2.0, en plattforms, enhet och OS-agnostiskt kommunikationsprotokoll som ger användarna alla funktioner och bekvämligheter i populära OTT-meddelanden. Med sina rika multimedia- och kontextuella kommunikationsmöjligheter öppnas nya möjligheter i det växande ekosystemet av applikation-till-person RCS (A2P RCS).

Lär dig mer om förutsättningarna för utbyggnad av RCS-tjänster och utmaningarna i att bygga business case och modeller i A2P RCS. Vad är olika aktörers roll i kedjan - MNOs, säljare, A2P RCS-nav? Vilka prissättningsstrategier kan hitta balansen mellan hållbarhet för datakonsumtion, kundupplevelse och slutanvändarupplevelse?

Vi presenterar förstahandsinformation från en pågående A2P RCS-prövning med Vodafone, Uber och Infobip för att illustrera de möjliga business casen. Utbyt åsikter och uppfattningar med medarbetare från MNO- och kommunikationsplattformssektorerna och bidra till den växande kännedomen om A2P RCS.


Föresläsare för kvällen är Željko Bak från Infobip.

Lägg till i din egen kalender (.ics)

Kommande ...